Je bevind je nu op de oude website. Voor alle actuele informatie ga je naar de nieuwe website.

PERSBERICHT

Popkoor Prestige Hoorn organiseert allereerste show op zaterdag 4 juni 2016

Op zaterdag 4 juni wordt Van der Valk Hoorn omgetoverd tot een heus theater voor het eerste eigen concert van Popkoor Prestige Hoorn. Anderhalf jaar na de start is de groep, bestaande uit 13 mannen en 87 vrouwen, helemaal klaar voor de eerste spetterende show. Het eigen repertoire, waarvan alle nummers gearrangeerd zijn door Ton van Diepen, wordt afgewisseld met solo’s uitgevoerd door zeer getalenteerde zangers en zangeressen.

Ton van Diepen: “De naam Prestige geeft eigenlijk al aan dat we de lat hoog leggen. Dit is terug te zien in het repertoire, de uitvoering en de show eromheen. Zo bestaat het repertoire uit de nieuwste Top40 hits, waarin afgewisseld wordt tussen prachtige ballads van Mr Probz, tot swingende nummers van Armin van Buuren. Alle leden van het koor zijn zeer getalenteerd en werken hard om de nummers prachtig te laten klinken. Het wordt een show die het midden houdt tussen een gemiddeld optreden van een koor en een professionele productie die je op tv of in het theater ziet.”

Het concert van Popkoor Prestige Hoorn, “The Show”, genaamd, draagt het thema ‘From Shower To Show’. Tijdens de show wordt op een muzikale manier getoond op welke manieren je jezelf kunt ontwikkelen tot een echte artiest. De locatie is Van der Valk Hoorn en er zijn twee shows, één om 16.30 uur en één om 20.30 uur.

Popkoor Prestige Hoorn is opgericht op 6 januari 2015 en is het eerste koor in een reeks van vele koren die de naam Popkoor Prestige dragen. Het concept trekt vele mensen aan die het leuk vinden om de allernieuwste hits te zingen. Onder leiding van de beste dirigenten en vocal coaches wordt er wekelijks gerepeteerd om het beste uit het koor te halen. In januari 2016 stonden 400 leden van Prestige koren nog in Paradiso voor een spetterend optreden, dat zeer in de smaak viel bij het publiek.

////////////////////////

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Ton van Diepen via

administratie@popkoorprestige.nl