Je bevind je nu op de oude website. Voor alle actuele informatie ga je naar de nieuwe website.

Popkoor Prestige Rotterdam

Nieuw showkoor in Rotterdam

Onder leiding van Topdirigent Rob de Jong!

Pop - Rock - Soul - Hits

Samen zingen met plezier

Met LIVE band

Op een prachtige locatie!

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met instuderen van nieuwe nummers. Voor deze proeflessen betaal je €7,25. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je mag 2x een proefles volgen bij Popkoor Prestige, het koor repeteert van 20:00 – 22:00 uur. We ontvangen je graag vanaf 19.30 uur, je kunt je melden bij mij of bij één van de gastvrouwen. Vind je het superleuk en wil je lid worden? Dan kan je je hier inschrijven. Om te bepalen in welke stemgroep je het beste past (we zingen 5-stemmig), doen we in overleg een stemscan. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt. Een lidmaatschap kost €7,25 per repetitie. Er is eenmalig inschrijfgeld van €7,50.

Welkom bij Popkoor Prestige Rotterdam

Het leukste show koor van Rotterdam e.o.!

Popkoor Prestige Rotterdam repeteert elke donderdagavond van 20 tot 22 uur in het prachtige “Theater 222”, gevestigd in De Theaterschool aan de Pieter de Hoochweg 222 (onderdeel van Hofplein Rotterdam). Het koor, onder leiding van topdirigent Rob de Jong, is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Rotterdam is € 7.25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er een wachtlijst voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Rotterdam.

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

Op dit moment is Popkoor Prestige Rotterdam vol. Je kunt je wel inschrijven voor de wachtlijst.

Meld je hier aan

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Rotterdam?

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek, Hoorn:

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!”