Je bevind je nu op de oude website. Voor alle actuele informatie ga je naar de nieuwe website.

Wat is de Prestige Vocal Academy?

Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen op het gebied van (koor)zang? Dan ben je bij Prestige Vocal Academy aan het juiste adres. Ons uitgangspunt is om je de mogelijkheden te bieden om het meeste uit jezelf te halen, zowel op het gebied van zangtechniek, als op het gebied van performance. Daarom worden de repetities geleid door de beste dirigenten, die zich continue laten bijscholen. Buiten de repetities om bieden we diverse workshops en trainingen waarmee je nog meer uit jezelf kunt halen. Onze workshops en trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van Popkoor Prestige.

Workshop Noten lezen

Leer de basisbeginselen van je bladmuziek, wat is een maat, hoeveel tellen is een noot, wat betekenen die tekentjes?
LEES MEER

Workshop Visagie

Leer hoe je zelf je make-up kunt doen en je sterke punten kunt benadrukken, om er op je best uit te zien tijdens optredens en concerten.
LEES MEER

Workshop Bodypercussie

Stampen, slaan, klappen en klikken: oefen met verschillende ritmes door op je eigen lijf te trommelen!
LEES MEER

Prestige Zingt!

Een dag lang nummers instuderen olv een professionele dirigent en de dag afsluiten met het geven van een spetterend concert!
Lees meer

Zangles

Volg zangles bij Vocal Center! Privé, of in een klein groepje. Bij deze laatste vorm krijg je zelfs Prestige korting! Lees meer.

Algemene informatie:

Workshops duren maximaal 3 uur en vinden plaats op een zaterdag of zondag. De workshops vinden plaats op locaties verspreid door Nederland. De locaties zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en hebben een gratis parkeerplaats. Deelname aan een workshop is € 28,50. Prestige leden krijgen korting en betalen dus slechts € 25,-. Dit bedrag is inclusief een kopje koffie of thee en eventueel workshopmateriaal. Workshops gaan door wanneer het minimale aantal inschrijvingen is bereikt. De workshops kennen ook een maximaal aantal deelnemers, dus vol is vol. Bij veel animo doen wij ons best om een extra workshop te organiseren.

Agenda 2018:

November 2018

Zondag 11 november – 14.00 uur – Tilburg – Workshop Visagie – FeelGood Visagie

Waar zijn de workshops?

Assen

Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401NZ Assen

Tilburg

Loft
Ringbaan Oost 8-17
5013CA Tilburg

Leeuwarden

Stichting Wijkcentrum ’t Knooppunt
J.H. Knoopstraat 5
8933GS Leeuwarden

Assendelft

Wapen van Assendelft
Dorpsstraat 533C
1566BL Assendelft

Zoetermeer

CKC
Leidsewallen 80
2722PC Zoetermeer

Purmerend

Concordia
Koemarkt 45
1441DB Purmerend

Zutphen

DWK Zutphen
Leeuweriklaan 19
7203JD Zutphen