Je bevind je nu op de oude website. Voor alle actuele informatie ga je naar de nieuwe website.

Prestige Zingt...!

Zaterdag 7 juli 2018 – ParkVilla Alphen a/d Rijn

Direct aanmelden

“Een dag lang bekende nummers instuderen in een prachtig theater, leren van een fantastische dirigent, werken aan podiumpresentatie en de dag eindigen met een spetterend concert! “

Zaterdag 7 juli 2017 - Alphen a/d Rijn

Inschrijven

Prestige Zingt...

Op veler verzoek organiseert Prestige Events opnieuw “Prestige Zingt!”. Zaterdag 7 juli 2018 wordt een fantastische dag vol muziek, zingen, instuderen en werken aan je eigen performance. We eindigen de dag met een spetterend optreden voor familie of vrienden! Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven, dus je kunt een vriend/vriendin of familielid meenemen. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Fantastische locatie

Op zaterdag 7 juli is de prachtige theaterzaal van ParkVilla in Alphen a/d Rijn de locatie waar we met z’n allen gaan repeteren en instuderen om ’s avonds de sterren van de hemel te zingen. We repeteren in het mooie theater waar iedere deelnemer zijn/haar eigen zitplaats heeft. De dag wordt regelmatig onderbroken door een gezellige pauze in de foyer.

Super begeleiding

In de weken vooraf studeer je thuis alvast de nummers in met de handige oefenmaterialen. Onder leiding van topdirigent Ton van Diepen worden moeilijke stukken ingestudeerd en de puntjes op de i gezet. Aan het einde van de dag ga je met het hele koor actief aan de slag met podiumpresentatie én regie, zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor je optreden.

Zing mee!

Thuis oefenen met het oefenmateriaal

Leer van de beste dirigent

Een dag vol gezelligheid

Optreden met live band

Programma

De ochtend en middag bestaan uit enkele blokken waar je onder leiding van Prestige dirigent Ton van Diepen de nummers gaat instuderen. Na de lunchpauze ga je verder met het instuderen van de nummers, waarna je ook nog gaat werken aan de ondersteuning van de solo-optredens. Zodra alle nummers erin zitten, wordt er gewerkt aan podiumpresentatie én regie. De avond wordt gestart met een generale repetitie waar we gaan repeteren mét de live band. Vervolgens is het tijd voor show: het publiek stroomt binnen en we geven ons spetterende optreden!

Repertoire

Tijdens deze editie van Prestige Zingt! combineren we een aantal nummers uit het huidige repertoire van Prestige met een aantal prachtige hits. Zing mee met knallers van Racoon en U2 en geniet van de prachtige ballads van Christina Aguilera en Beyonce.  Daarnaast is het mogelijk om zélf auditie te doen voor één of meerdere solo’s, die door de rest van het koor begeleid worden. Deze combinatie zal zorgen voor veel ontroering en kippenvel.

Kosten

Voor deze hele dag, inclusief oefenmateriaal dat je vooraf ontvangt, begeleiding van professionele dirigent én het optreden met band, betaal je slechts € 49,-. Als lid van Popkoor Prestige, Popkoor Première of Hét ROCKkoor krijg je korting en is het slechts € 45,-. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol. De entree voor het publiek dat wil komen kijken naar het optreden is € 7,50. Publiekstickets bestel je HIER

Het repertoire van deze fantastische dag:

1. Rain – The Script

2. Say You Won’t Let Go – James Arthur (Solo)

3. What The Funk – Oliver Heldens ft Danny Shah

4. Heading Up High – Armin van Buuren ft Kensington

5. Rain Down On Me – Kane (Solo)

6. Take Your Time Girl – Niels Geusebroek

7. Oceaan – Racoon

8. Hurt – Christina Aguilera

9. Ordinary Love – U2

10. Runnin’ – Beyonce (Solo)

Het plezier begint al een paar weken van tevoren!

Direct na het inschrijven ontvang je een link naar de deelnemerspagina, waar je de bladmuziek en handige ingezongen oefen mp3’s van de nummers vindt. Je kunt dus op een prettige en eenvoudige manier thuis instuderen. Het is de bedoeling dat je alle 10 nummers alvast thuis instudeert. Vier nummers komen uit het huidige Prestige repertoire, dus die ken je misschien al. Drie nummers zijn ter ondersteuning van een solo, dus deze zijn vrij eenvoudig om in te studeren. Op de dag zelf zet de dirigent de puntjes op de i en neemt de moeilijke stukken door. Het oefenmateriaal is zo duidelijk en leuk, dat je waarschijnlijk al wekenlang aan het zingen bent!

Lijkt het je fantastisch om een solo te zingen?

Auditie doen voor een solo gaat via het insturen van een auditiefilmpje via e-mail. Je mag auditie doen voor meerdere nummers. Meer informatie over auditie doen ontvang je na je inschrijving.

Zaterdag 7 juli 2018 - Alphen a/d Rijn

Direct inschrijven

Een dag lang zingen en gezelligheid! (óók voor niet-leden)

Leren van de topdirigent Ton van Diepen!

10 bekende popnummers die iedereen kent!

Afsluiten met een écht concert met live band en publiek!