Je bevind je nu op de oude website. Voor alle actuele informatie ga je naar de nieuwe website.

“Bodypercussie is een combinatie van ritme en dans/beweging waarbij plezier en vitaliteit zorgen voor een levendige, enthousiaste sfeer tijdens de workshops.”

 

Bodypercussie

Bodypercussie is een combinatie van ritme en beweging waarbij  je muziek maakt op het meest eenvoudige instrument dat je altijd bij de hand hebt, je lichaam! Denk daarbij aan klappen en stampen, maar ook je borstkas, buik en heupen klinken goed! We maken swingende grooves en moves en er ontstaat muziek om naar te kijken en dans om naar te luisteren!

Voor wie en waar?

Deze workshop is speciaal voor alle koorzangers en -zangeressen die het leuk vinden om met muziek en ritme bezig te zijn. De workshops worden gegeven op mooie locaties in Purmerend, Zoetermeer, Assen en Tilburg. De locaties zijn goed bereikbaar en hebben een gratis parkeerplaats.

Kosten

De workshop van 2 uur is € 28,50. Ben je lid van Prestige? Dan krijg je korting en is de workshop slechts € 25,-. Je hoeft niets voor te bereiden voor de workshop. De prijs voor de workshop is inclusief koffie/thee in de pauze en eventueel workshopmateriaal.

Workshopleider Fredrike de Winter:

“In de workshop beginnen we met eenvoudige ritmes die gecombineerd en afgewisseld kunnen worden zodat een ritmisch swingend nummer ontstaat. Langzaam bouwen we op naar wat moeilijker ritmes, (die trouwens ook heel tof zijn om te doen!) en voegen we stem toe. In circle songs komt alles samen en vormen we een complete bodymusic band met melodie, harmonie en ritme. Ook is er in de workshop ruimte voor improvisatie, en het verzinnen van eigen bodypercussie ritmes en zanglijntjes. Kortom, een afwisselende, energieke, vrolijke workshop waarin je verbaasd zult staan van de volle, rijke muziek die we met elkaar kunnen maken, met niets anders dan ons eigen lijf!

Als jíj er bent kunt we beginnen!!

Stamp klap stampstamp klap, soms zit je erin, soms ben je eruit…. geeft niks, zo gaat dat. Lekker swingen en genieten van de energie en het plezier met elkaar!

Tot bodypercussie!”

Naar de workshop agenda en het inschrijfformulier

Klik hier