Je bevind je nu op de oude website. Voor alle actuele informatie ga je naar de nieuwe website.

 

“Was een gezellige en leerzame middag en ik heb veel geleerd.” (Erica)

Samen met andere koorzangers en -zangeressen van verschillende koren leer je wat de noten op je bladmuziek betekenen, hoe je het ritme kunt ‘lezen’ en hoe dynamiek of volume wordt aangegeven.

 

Noten Lezen

Zing je in een koor en wil je beter begrijpen wat er nu eigenlijk op de bladmuziek staat? De workshop Noten Lezen Basis leert je de betekenis van de diverse noten, maar ook hoe ritme, dynamiek en volume worden aangegeven. De workshop duurt 3 uur en wordt gegeven door één van de ervaren dirigenten uit het team van Popkoor Prestige.

Waar?

Deze workshop is speciaal voor alle koorzangers en -zangeressen die het leuk vinden om meer te leren over bladmuziek. De workshops worden gegeven op mooie locaties in Purmerend, Zoetermeer, Assen en Tilburg. De locaties zijn goed bereikbaar en hebben een gratis parkeerplaats.

Kosten

De workshop van 3 uur is € 28,50. Ben je lid van Prestige? Dan krijg je korting en is de workshop slechts € 25,-. Je hoeft voor deze workshop niets voor te bereiden. De prijs voor de workshop is inclusief koffie/thee in de pauze en eventueel workshopmateriaal.

“De workshopleider legt alles duidelijk en leuk uit”

Ton van Diepen heeft jarenlange ervaring als pianist, arrangeur en dirigent en is expert in het begeleiden van koren. Als oprichter van Popkoor Prestige dirigeert hij wekelijks meerdere koren in heel Nederland. Met deze ervaring heeft hij de basiscursus noten lezen voor koorzangers ontwikkeld. Hij, of één van de andere ervaren dirigenten uit het team van Popkoor Prestige, legt je op een duidelijke en leuke manier uit hoe je je bladmuziek moet lezen en hoe dit je kan helpen bij het zingen en instuderen van muziek.

Naar de workshop agenda en het inschrijfformulier:

Klik hier