Je bevind je nu op de oude website. Voor alle actuele informatie ga je naar de nieuwe website.

 

“Tijdens de workshop Visagie leer je de basistrucs uit het vak van een professioneel visagiste. Het is een stap voor stap make-up. In een relaxte sfeer gaan we de basis voor een podium make-up behandelen.”

Workshop Visagie

We vinden het prettig om er goed uit te zien, maar soms weten we niet hoe we met make-up het gewenste effect kunnen bereiken. Met name op een podium of bij andere optredens is een goede make-up belangrijk. Tijdens de workshop Visagie leer je de basistrucs uit het vak van een professioneel visagiste. Het is een stap voor stap make-up. In een relaxte sfeer gaan we de basis voor een podium make-up behandelen.

Voor wie en waar?

Deze workshop is speciaal voor alle koorzangers en -zangeressen die het leuk vinden om te leren hoe ze er op hun best kunnen uitzien op het podium. De workshops worden gegeven op mooie locaties in Purmerend, Zoetermeer, Assen en Tilburg. De locaties zijn goed bereikbaar en hebben een gratis parkeerplaats.

Kosten

De workshop van 3 uur is € 28,50. Ben je lid van Prestige? Dan krijg je korting en is de workshop slechts € 25,-. Je kunt naar de workshop je eigen make-up meenemen, of gebruik maken van de aanwezige professionele producten (tegen meerprijs van € 10,-). De prijs voor de workshop is inclusief koffie/thee in de pauze en eventueel workshopmateriaal.

De workshop wordt gegeven door de professionele visagistes van FeelGood Visagie:

“We starten met het reinigen van de huid, brengen de primer aan en geven natuurlijk aandacht aan het vinden van de geschikte kleur en soort foundation. Hierna gaan we verder met het shapen van het gezicht, de oogmake-up en vooral de wenkbrauwen en sluiten af met de lippen. Het is de bedoeling dat je zelf je eigen make-up en toebehoren meebrengt*. Heb je dat niet voldoende? Geen nood, wij bieden de optie om materialen en make-up te lenen. Het materiaal pakket bestaat dan uit: Diverse kwasten, sponsje, applicator, wattips, watten pads, tissues, make-up reiniging, een spiegel en alle benodigde professionele italiaanse make-up.”

Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke make-up pas. Het doel is dat je na 3 uur vol vertrouwen naar huis gaat en dat je het geleerde voor je volgende optreden zelf opnieuw makkelijk kunt aanbrengen. Na afloop is het mogelijk om professionele make-up aan te schaffen tegen een speciale Prestige korting.

* Neem je je eigen make-up mee? Je hebt het volgende nodig: eigen make-up, kwasten (minimaal poederkwast/oogpenseel/lippenseel), sponsjes, wattips, watten pads, tissues, make-up reiniging, een spiegel en een gastenhanddoek.

Naar de workshop agenda en het inschrijfformulier:

Klik hier